Η πιστοποίηση των εταιρειών παραγωγής τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 (πρώην HACCP) αποτελεί νομοθετική αλλά και πραγματική υποχρέωση, προκειμένου ο αυτοέλεγχος να διασφαλίσει την συμμόρφωση των τελικών προϊόντων στις νομοθετικές αλλά και εταιρικές προδιαγραφές.
Σε μία εποχή όπου, αφενός των κόστος των εισροών μίας αγροτικής εκμετάλλευσης έχει αυξηθεί και αφετέρου οι προδιαγραφές σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας είναι ιδιαίτερα αυστηρές, το εργαστήριό μας μπορεί να αποτελέσει έναν αξιόπιστο και πολύτιμο συνεργάτη για τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο.
Το εργαστήριο ANALYSIS αναλαμβάνει τη διενέργεια αναλύσεων για λογαριασμό δημόσιων οργανισμών και Δήμων. Ιδιαίτερα αναλαμβάνει αναλύσεις νερού για το πρόγραμμα του Υπουργείου περιβάλλοντος Γαλάζιες Σημαίες καθώς επίσης και αναλύσεις καταλληλότητας πόσιμου νερού τις οποίες διενεργούνε Δήμοι, σε εφαρμογή της Εθνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.
Κάθε εταιρεία λιανικού ή χονδρικού εμπορίου τροφίμων αλλά και κάθε καταναλωτής, έχει το δικαίωμα να ελέγχει κατά πόσο οι προδιαγραφές των προϊόντων που εμπορεύονται ή καταναλώνουν αντίστοιχα, πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Οι σύγχρονες και υψηλής δυναμικότητας ξενοδοχειακές μονάδες, πλέον διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για την παροχή υπηρεσιών μαζικής εστίασης, ενώ τηρούνε και όλα τα συστήματα διασφάλισης της υγιεινής, τα οποία εφαρμόζει κάθε εταιρεία παραγωγής τροφίμων.
H παραλαβή των δειγμάτων γίνεται στο εργαστήριο από το προσωπικό του εργαστηρίου, είτε τα δείγματα αποστέλλονται μέσω ΚΤΕΛ και ταχυμεταφορών.
Αρ. Πιστοποιητικού 744
Τηλέφωνο: 2310.522 591 Κινητό: 6974 495 987 Fax: 2310.522 591 Email: test_lab@hol.grΕπικοινωνία