Services

  • Farmers / Animal breeders

    In times when, the cost of a farm’s inputs, has substantially increased and at the same time health and food safety specifications have become considerably strict, our lab can consist a credible and valuable partner to every farmer.

  • Food industry - Small food manufacturers

    Certification of food manufacturers according to the requirements of ISO 22000:2005 (ex HACCP) constitutes a legislative but also essential obligation of every food manufacturer regardless of being a factory or a catering company. Self control of critical points is a tool to ensure compliance of the final products with legislative and company specifications..

  • Food retail-wholesale and consumers

    Every retail or wholesale food company is likely to monitor the specifications of the products it purchases from its suppliers. The same applies for a single consumer.

  • Hotels

    Modern and high capacity hotel installations now have state of the art food manufacturing equipment, for the provision of catering services to their customers and at the same time they apply all necessary quality assurance systems in order to comply with food safety specifications.

  • Public organizations - municipalities

    Το εργαστήριο ANALYSIS αναλαμβάνει τη διενέργεια αναλύσεων για λογαριασμό δημόσιων οργανισμών και Δήμων. Ιδιαίτερα αναλαμβάνει αναλύσεις νερού για το πρόγραμμα του Υπουργείου περιβάλλοντος Γαλάζιες Σημαίες καθώς επίσης και αναλύσεις καταλληλότητας πόσιμου νερού τις οποίες διενεργούνε Δήμοι, σε εφαρμογή της Εθνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Samples

H παραλαβή των δειγμάτων γίνεται στο εργαστήριο από το προσωπικό του εργαστηρίου, είτε τα δείγματα αποστέλλονται μέσω ΚΤΕΛ και ταχυμεταφορών.

 

Accredited Laboratory

Αρ. Πιστοποιητικού 744

Contact us

Tel/Fax: 2310.522 591
Mob: 6974 495 987
Email: test_lab@hol.gr

Contact us

Back to top